Veelgestelde vragen

Als u het verzoek krijgt om van te voren een betaling te verrichten is het vrijwel altijd een poging tot oplichting. Probeer altijd eerst contact te krijgen met de eigenaar en betaal nooit zomaar voordat u de woning bezichtigd hebt. U herkent fraude verder aan termen als Moneygram of Western Union. Twijfelt u? Neem alstublieft contact met ons op. Wij kunnen op basis van de communicatie een goede inschatting maken of er sprake is van oplichting of niet. Bovendien kunnen wij ingeval van fraude en/of poging tot oplichting snel actie ondernemen door het zoekertje offline te halen en de politie in te schakelen. NB: Hoewel wij ons uiterste best doen om alle vormen van fraude dan wel oplichting uit te bannen op onze website randstadrent.nl, kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat u frauduleuze zoekertjes aantreft. randstadrent doet er zo veel mogelijk aan om deze zoekertjes op te sporen, maar vrijwaart zich van schade die ontstaat uit het gebruik van de website randstadrent.nl. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden
Het kan voorkomen dat de eigenaar van het een woning, ondanks onze verzoeken, verzuimd het woning offline te zetten. Hier kunnen wij helaas niet veel aan doen. Hoe actueler de advertentie, hoe meer kans u hebt dat het kot nog vrij is.
Voor woningen zijn wij volledige afhankelijk van de eigenaars. In de meeste steden hebben wij diverse woningen beschikbaar, maar er zijn momenten dat alle woningen vol zijn. Het is dan ook raadzaam om regelmatig te de pagina voor uw stad te controleren op nieuwe woningen.
Ja, om te kunnen reageren op onze ruime aanbod moet u zich hebben ingeschreven.
Met ons systeem is het niet nodig in te loggen op de website. Het lidmaatschapsnummer is echter wel van belang als u wilt reageren op een huurwoning. Als u “Reageer direct” aanklikt dan kunt u hier uw lidmaatschapsnummer invoeren.
Als u een woning wilt huren met meerdere mensen is één inschrijving voldoende.
Als u besluit om u zelf uit te schrijven dan kan u dat heel gemakkelijk doen door ons een email te sturen. Dit kan eenvoudig via de website.
Ja, het is mogelijk. Als u niet aan de inkomeneis voldoet dan kunt alleen met een garantstelling bij ons huren.
Nee. Bij ons betaalt u eenmalig inschrijkosten. Als u het inschrijfformulier invult dan word u automatisch doorverwezen en dient u de inschrijfkosten volledig te voldoen.
U dient het contact af te wachten van de verhuurder. De aangegeven datum op de website is vanaf. Dus zodra deze datum afloopt dient de directe verhuurder contact met u op te nemen, dit kan maximaal tot één week na de aangegeven bezichtigingsdatum duren.
Login