Inschrijven

Inschrijven op Randstadrent.nl

Bent u het zat om alle websites en makelaars dagelijks in de gaten te blijven houden. Dan hebben wij goed nieuws voor u. Vul onze inschrijfformulier in op onze website met uw woonwensen en onze medewerkers gaan direct voor u aan de slag om een woonruimte te vinden die bij uw woonwensen aansluit.

U kunt zich inschrijven als woningzoekende door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Wij werken met een eenmalige betaling van € 19,95. Deze  inschrijving is 1 jaar geldig. Zodra de betaling is ontvangen zult u een mail ontvangen met daarin uw inschrijfnummer.

 

Wij werken met een no cure no pay garantie .

Randstadrent geeft geld terug garantie. Wij garanderen dat u binnen 6 maanden beschikt over een woning. Als dat niet lukt dan geven wij het inschrijfgeld terug! Hoe gaat dat in zijn werking? We hebben een aantal eisen waaraan voldaan moet worden.

  • U zoekt een woning in Amsterdam / Rotterdam / Den Haag / Utrecht.
  • U bent minimaal 6 maanden ingeschreven.
  • U reageert op 2 woningen per maand.

Mocht U in aanmerking komen voor de teruggave dan kunt u een mail sturen naar info@randstadrent.nl en vermeld daarin uw inschrijfnummer, Vervolgens controleren wij of u aan de voorwaarden voldoet. Mocht dat zo zijn dan krijgt u  binnen 7 dagen uw geld teruggestort.

U krijgt géén geld terug wanneer u een woning vindt via een andere aanbieder.

 

Inschrijfnummer

Uw inschrijfnummer ontvangt u direct na de betaling. Bewaar dit nummer goed! Controleer hiervoor ook uw spambox.

 

Persoonlijke gegevens
Werk en inkomen
Woning
Overig
Online betalen via Mollie
Login